• INTERSCIENCE

  • THERMO

  • SONATION

  • RESTEK

  • ENTECH

  • SGE

  • MARKES

  • HAMILTON

  • AFP

  • CAMSCO

Chromeleon software

De nieuwe Chromeleon software vindt u nu bij Interscience in Breda. Bij Interscience hebben we ruim 40 jaar ervaring op het gebied van chromatografie vraagstukken en helpen we u graag bij het vinden van de meest geschikte, rendabele en bruikbare oplossing voor al uw toepassingen. De software voor de dataverwerking speelt hierbij een belangrijke rol. Chromeleon software is breed in zetbaar voor zowel HPLC als GC apparatuur, alsmede voor GC-MS als toonaangevend leverancier in de Benelux hebben we inmiddels veel ervaring opgedaan in verschillende branches en sectoren en kunnen we ook u uitstekende van dienst zijn. Al onze producten worden voor u op maat geleverd waarbij u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en een flexibele service.

Chromeleon software

De universele (multi-vendor) Chromeleon software is zowel als stand-alone als in een client/server configratie te gebruiken. Daardoor kunt u, al na gelang uw labdatamanagement, voor uw GC- of MS- systeem met Chromeleon altijd de juiste keuze maken. Goede kennis is de basis van optimaal gebruik! Daarom kunt u ook bij ons ook terecht voor een praktijk georiënteerde training op Chromeleon software. Kijk daarvoor in onze cursuskalender.

Software op maat

Software op maat naar uw keuze is onze kracht. Door de modulaire opzet van Chromeleon kunt u zeer eenvoudig uw datasysteem uitbouwen. Chromeleon is geschikt voor alle grote chromatografiemerken. Verbeter nu uw productiviteit en betrouwbaarheid met de veelzijdige chromeleon software en profiteer van de uitstekende service van Interscience! Heeft u vragen over onze software programma’s? Neem gerust contact met ons op!

Chromeleon software: ondek wat Interscience voor u kan betekenen! Neem dan contact met ons op!

Interscience

Meer over Interscience

Nederland

Tinstraat 16, 4823 AA
Postb. 2148, 4800 CC Breda
Klik hier voor een routebeschrijving.

+31 (0) 76 5411800

Fax +31 (0)842-206757
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

België

Avenue Jean- Etienne Lenoir 2,
1348 Louvain-la-Neuve
Klik hier voor een routebeschrijving.

+32 (0) 10 450025

Fax +32 (0)10-453080
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Vul onderstaand contact formulier in en een medewerker van Interscience zal spoedig contact met u opnemen.