• INTERSCIENCE

  • THERMO

  • SONATION

  • RESTEK

  • ENTECH

  • SGE

  • MARKES

  • HAMILTON

  • AFP

  • CAMSCO

Chromatografie training

Bij Interscience geven we u graag een chromatografie training als aanvulling op de aankoop van uw innovatieve apparatuur. Tegenwoordig staat productiviteit en Up-Time bij bedrijven centraal. Bij Interscience helpen we u hier graag een handje bij en leveren we u innovatieve chromatografie oplossingen op maat. Hierbij staat uw specifieke vraag of probleem altijd centraal en bieden we u tevens de nodige analytische begeleiding en educatie om het werken met uw nieuwe apparatuur zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te maken.

Een chromatografie training

Bij Interscience bieden we al ruim 40 jaar innovatieve chromatografie oplossingen aan klanten in heel de Benelux.  In aanvulling op onze apparatuur beschikken wij over zeer uitgebreide trainingsfaciliteiten in ons Chromatografie Opleidingscentrum. waarin wij u en/of uw medewerkers de “praktische kneepjes van het vak” kunnen laten zien. Interscience biedt standaardcursussen, trainingen en bedrijfscursussen aan. Deze zijn geheel naar eigen wens en idee in te delen waardoor ze optimaal aansluiten op de behoefte van uw bedrijf. Naast een uitgebreid cursusprogramma kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreide service en een deskundig advies met betrekking tot al uw applicatieaanvragen

Onze kracht

Bij Interscience gaan we altijd vanuit uw vraag aan de slag. Hierbij werken we hard aan een prettige samenwerking en een flexibele service zodat we u op vele vlakken en diverse manieren van dienst kunnen zijn. Kortom, het koppelen van relevante technologische ontwikkelingen aan bruikbare en rendabele oplossingen, dat is onze kracht. Heeft u behoefte aan een advies over chromatografie of zou u graag de mogelijkheden voor een cursus of training met ons bespreken? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over een chromatografie training? Neem contact op!

Interscience

Meer over Interscience

Nederland

Tinstraat 16, 4823 AA
Postb. 2148, 4800 CC Breda
Klik hier voor een routebeschrijving.

+31 (0) 76 5411800

Fax +31 (0)842-206757
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

België

Avenue Jean- Etienne Lenoir 2,
1348 Louvain-la-Neuve
Klik hier voor een routebeschrijving.

+32 (0) 10 450025

Fax +32 (0)10-453080
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Vul onderstaand contact formulier in en een medewerker van Interscience zal spoedig contact met u opnemen.